Rabatterade skor grossist
Hem>> Köpinformation

Köpinformation

Vår online butik för att veta att du har om hur man använder dem, kommer utbytet av information att ta hand om dig, vi tackar dig för ditt förtroende, och vi vill känna sig trygga och litar på underrättelsetjänsten. Detta meddelande beskriver vår integritetspolicy. Genom att besöka nätbutiken, godkänner du denna sekretesspolicy.

handla online insamling av personuppgifter och kunden? Vi samlar in information från våra kunder och hjälpa oss kontinuerligt förbättra upplevelsen av att köpa onlinebutik. Vilken typ av information vi samlar in

du ger informationen. Vi tar emot och lagra någon åsikt eller uppgifter i någon form på webbplatsen. Du kan välja att inte lämna viss information, men kan inte använda många funktioner. Vi använder den information som tillhandahålls av deras önskemål om utförande av instruktioner för att tillgodose framtida förvärv för att stärka vår speciell butik och interagera med information.

Kontakta E-post: För att hjälpa oss att förbättra upphandling av tjänster och uppleva den mest effektiva lösningen, ibland en produkt och skicka tjänster, berätta för oss att ändra politik, kommunikation och rutiner.

Datalager delad hosting?
Vi respekterar din integritet och uppskattar din affär. På kort tid, och kontonummer eller en tredje part, partner eller tjänsteleverantören om det är absolut nödvändigt för att slutföra transaktionen.

Om du väljer att besöka nätbutiken, tillgång och avskildheten i denna rapport och krav, inklusive eventuella skador på taket undersöka platser, skiljedom och rättsliga regler. Om du är orolig för din integritet, webbplatssamling, vänligen betala oss klicka på "Kontakta oss" i den vänstra, snälla, kommer vi att försöka lösa det.

Back