Rabatterade skor grossist
Hem>> Frakt & Returer

Frakt & Returer

1. Vi sänder över hela världen. Bara vi direkt till din dörr, köpa och njuta av förstklassig service.

2. Under alla omständigheter, efter bearbetning betalningshantering genom spårning inte kan vara tillräckligt för 1-4 dagar efter mötet. Beroende på vikten av varu destinationen. Vi behöver en massa pengar för en mycket låg kostnad för fraktkostnader för kunderna.

3. Vi är mot förlust eller skada att erbjuda försäkring för att skydda din del av lasten. Trots alla problem, kommer vi att hjälpa dig att lösa dina problem.

Standard frakt 4.Flat att få landet i världen tar 7-25 arbetsdagar. Men de regionala skillnaderna, så vi undrar vi kan inte kontrollera våra kunder att ha tålamod.

A) i USA, Kanada, Australien, kunder behöver cirka 7-14 dagar.
Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och många andra europeiska länder B) 7-25 arbetsdagar.
C). För kunder i Latinamerika, 15-30 dagar du kan.
D). Andra länder 15-25 dagar.

många länder runt om i fartyget med ett pris på 5. Det tar oftast 6-10 arbetsdagar. Följ numret är vanligtvis 1-2 dagar efter varje steg i leveranskedjan produkter och kontroll ges. Ibland finns det lite sent, och de sitter och tittar på de olika rederierna, som en följd av nedläggningen. Detta är utanför vår kontroll, så vi ber våra kunder att ha tålamod.

6. Express frakt, DHL, sätter vi enheten att underlätta transporten eller andra fartyg beroende på platsen; Leverans sker 3-7 dagar.

Obs:
Projektet förändring?
Om din beställning, kommer de vara säkra på kontroll stränga kvalitet för att säkerställa produkternas kvalitet. Tänk på att olika parter i olika förändringar. Under normala omständigheter, den genomsnittliga tiden för 4 dagar (ca) förändring; men enligt den inventering av varor. små beställningar, krävs 2-7 dagar för bearbetning 3-7 dagar att ta itu med en hel del arbete.

1. Ju längre tid och påverkar standardtiden för Hong Kong frakt.

2. kinesiska semester i år, kinesiska nyåret (vanligtvis i februari), Labor Day (1 maj varje år), nationaldagen Kina (oktober varje år). Alla våra leverantörer och logistiktjänster för att hålla i minnet att alla berörda avbryts den här gången. Ofta en fördröjning på 3-4 dagar eller mer. Vi ber om ursäkt för förseningen som orsakas av detta skede, och jag uppmanar er att ha tålamod med våra kunder.

3. Behandling Tid: För att säkerställa kvaliteten på produkten, är din Multi redo att läggas fram före chipta.co.uk. För att installera våra produkter med strikt kvalitetskontroll och bra produkt.

Back